Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto.
Foto: SHUTTERSTOCK

Vai cilvēki pandēmijas laikā sākuši vairāk ēst? 31

“Ir vairāki lieli pētījumi, kur, aptaujājot respondentus, pilnīgi skaidri parādās šīs te iezīmes, ka ēd vairāk, arī alkohols tiek lietots vairāk,” TV24 raidījumā “Uz līnijas” norāda dietoloģe, RSU docenētāja Lolita Neimane.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Veselam
tad ir pareizi ēst hurmas – ar vai bez mizas? Uztura speciālistiem ir kategoriska atbilde
Lasīt citas ziņas

Viņa pauž cerību, ka tas vismaz šogad kaut kādā brīdī beigsies.

Tāpat viņa ir novērojusi vēl ko – no vienas puses mums ir liegtas daudzas aktivitātes, bet tajā pašā laikā ir iestājies pieradums – darbam un mācībām pieslēdzoties no mājām, visi jūtas diezgan ērti.

CITI ŠOBRĪD LASA

“Šobrīd es tā ievērojuu, ka sevišķi tie, kas strādā attālināti, tas prasa daudz, daudz mazāk šīs te kustības, un, protams, ledusskapis jau ir tepat blakām,” dietoloģe spriež.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.