Vafeļu torte – gardums bez cepšanas 0
Sastāvdaļas – 250 g sviesta, 100 g tumšās šokolādes, 2 bundžas iebiezinātā piena, 50 ml saldā krējuma (20%), vafeļu plāksnes (lielās, apaļās).
Pagatavošana.
Iebiezinātajam pienam pievieno sviestu (200 g) un sakuļ (sablenderē) līdz viendabīgai masai.
Uz lēzena šķīvja kārto vafeļu plāksnes, pa vidu smērējot ar iegūto pildījuma masu.
Gatavo glazūru. Izkausē šokolādi, nedaudz atdzesē, pievieno sviestu (50 g) un saldo krējumu, kārtīgi samaisa.
Ar glazūru smērē torti no visām pusēm.
Torti liek ledusskapī uz 3 stundām.
Pirms pasniegšanas var skaisti izrotāt.
Labu apetīti!