Uzvedība pie galda 0

Diezgan loģiski, ka par mums daudz ko pavēsta arī mūsu ēšanas manieres. Tīra mute, salvetes izmantošana un citi nieki pastāsta par mūsu galda kultūru, tomēr pētīt var arī citas lietas, kas par mums, kā izrādās, var daudz liecināt.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
TV24
“Es neticu šādām sakritībām!” Slaidiņam aizdomas raisa ASV prezidenta Baidena pēkšņie lēmumi par Ukrainu un Trampa klusēšana
Kokteilis
Viņos mīt neapdzēšama uguns! 5 datumos, kuros dzimuši paši karstasinīgākie partneri
Lasīt citas ziņas

Atklājies, ka tie cilvēki, kuri ēd daudz lēnāk un, tā teikt, izbauda katru kumosu, vairāk kontrolē savu dzīvi un zina, kā to novērtēt. Taču tie, kas steidz pēc iespējas ātrāk iztukšot savus šķīvjus, ir daudz ambiciozāki, cenšas “izsisties”, iegūt jaunu pieredzi un bieži vien ir arī nepacietīgi.

Diezgan loģiski, ka tie, kas vairāk eksperimentēs un centīsies pamēģināt noprovēt kaut ko jaunu, daudz biežāk kāps ārpus savas komforta zonas, kamēr tie, kas ir gana izvēlīgi, pārāk daudz nervozē. Visbeidzot tie cilvēki, kur savā šķīvi atdala visas sastāvdaļas jeb “izpreperē” ēdienu, lielāku nozīmi piešķir detaļām un ir vairāk disciplinēti.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.