Aizkustinošākās un kaitinošākās katras horoskopa zīmes īpašības 3


Pa vidu baltajam un melnajam

Katrai zodiaka zīmei ir sava tumšā puse un tādas īpašības, kuras vienkārši nevar nemīlēt, bet kaut kur pa vidu – aizkustinošās un kaitinošās iezīmes. Kuras zīmes pārstāvji krīt izmisumā katru reizi, kad gadās saķert iesnas? Kurš ir mīļākais un maigākais zodiaka zīmju pārstāvis? Kuram vajadzētu reizi par visām reizēm beigt žēloties par katru sīkumu? Izlasiet, lai uzzinātu, kādas jokainas īpašības piemīt katrai zīmei

Reklāma
Reklāma

Auns

Veselam
Pazīmes, ka tu patērē pārāk daudz olbaltumvielu 2
Krievijā trīskāršojušies “vārti uz elli”, kas var aprīt zemi un ciemus
Kokteilis
Optiskās ilūzijas tests. Pasaki, ko tu attēlā ieraudzīji pirmo, un atklāj savas visslēptākās vēlmes
Lasīt citas ziņas

Aizkustinoši: Viena no jaukākajām Auna īpašībām ir tā, ka viņi jebkuru lietu dzīvē gatavi uztvert ar bērnišķīgu izbrīnu un entuziasmu.
Kaitinoši: Auni tā uzvelkas par itin visu, ka pat sīki konflikti bieži izvēršas milzīgās sadursmēs.

Vērsis

Aizkustinoši: Sirsnīgais Vērsis var citiem pasniegt paraugstundu, kā negaidīti izrādīt mīlestību un dāsnumu.
Kaitinoši: Tiklīdz parādās kaut sīkākās slimības pazīmes, Vērsis izsvītro visas lietišķās tikšanās, izslēdz tālruni, piezvana uz darbu un vispār izturas tā, it kā pasaules gals būtu klāt.

Dvīņi

CITI ŠOBRĪD LASA

Aizkustinoši: Dvīnis vienmēr vārdos izpauž savas jūtas par visu. Ja viņš tevi mīl, dzirdēsi to katru mīļu brīdi un jutīsies tā, it kā Dvīnis būtu tavs fans numur viens.
Kaitinoši: Dvīnim ir tendence izturēties tā, it kā jau zinātu visu, ko tu mēģini viņam pastāstīt.

Vēzis

Aizkustinoši: Vēzis pastāvīgi vēlas būt kopā ar saviem mīļajiem. Gluži kā uzticīgs kucēns, viņš staigās tev līdzi pa māju, lūdzoties kopīgu jautrību un mīļumu.
Kaitinoši: Tev būs paveicies, ja kaut minūti varēsi justies brīvs no Vēža nedrošuma sajūtas un problēmām, kas ar to saistītas: Vēžiem nepieciešams pastāvīgs iedrošinājums.

Lauva

Aizkustinoši: Lauvam ir daudz dzirkstošas enerģijas, kas ir ļoti lipīga un burtiski aizdedzina visu viņam apkārt.
Kaitinoši: Lauvas ir lielākie īdētāji. Ja viss nenotiek viņiem pa prātam un viņi nejūtas novērtēti, pat ja vienkārši ir mazliet saguruši, viņi ne mirkli nebeigs par to žēloties.

Jaunava

Aizkustinoši: Ja labi iepazīsi Jaunavu, uzzināsi, ka viena no viņas pievilcīgākajām īpašībām ir tas, kā viņa vienmēr apkopo dažādus viedokļus un skatījumus par lietām.
Kaitinoši: Jaunavas bez vajadzības uztraucas par itin visu, liekot vienkāršām lietām izskatīties varen sarežģītām.

Svari

Aizkustinoši: Svari tik augstu vērtē citus cilvēkus, ka vienmēr dara visu iespējamo, lai tiek ikvienā situācijā justos ērti, mierīgi un priecīgi.
Kaitinoši: Svari var pateikt tieši to, ko tu vēlies dzirdēt, ja kaut ko grib panākt vai izdabūt savā labā.

Skorpions

Aizkustinoši: Ja kāds nodarījis pāri viņam mīļam cilvēkam, Skorpions izdarīs visu iespējamo un arī neiespējamo, lai situāciju izlabotu — un te domāts patiešām visu.
Kaitinoši: Skorpioni var kļūt varen nopietni un izdarīt spiedienu par katru sīkāko jautājumu, kas liek nenozīmīgiem lēmumiem izskatīties kā dzīvības un nāves jautājumiem.

Reklāma
Reklāma

Strēlnieks

Aizkustinoši: Strēlniekam piemīt iedzimts optimisms, kas ļauj skatīt pasauli gaišās un cerīgās krāsās.
Kaitinoši: Viņi ir tādi perfekcionisti un vairāk nekā tikai mazliet kontrolējoši — ja tu neizdarīsi viņiem pa prātam, tas nozīmē, ka viss būs izdarīts nepareizi.

Mežāzis

Aizkustinoši: Mežāži ir sirsnīgi un rūpīgi cilvēki. Viņu tuvumā bieži jutīsies atbalstīts un aprūpēts.
Kaitinoši: Ja nav konkrēta plāna, Mežāži bieži netiek galā ar vienkāršām problēmām un ātri vien krīt histērijā.

Ūdensvīrs

Aizkustinoši: Ūdensvīrs ir vienmēr gatavs un gribošs iesaistīties ikvienā norisē un palīdzēt citiem, neskatoties uz personīgajām interesēm.
Kaitinoši: Ūdensvīri nopietni tic, ka viņiem vienmēr ir visloģiskākais skats uz lietām, turklāt nesaprot, kad vajadzētu paklusēt un paklausīties tā vietā, lai piedāvātu savus viedos padomus.

Zivis

Aizkustinoši: Zivis pēc dabas ir smalkas, atklātas un trauslas būtnes, un mūsu sabiedrībā par šādu raksturu bieži pavīpsnā, bet patiesībā tās taču ir tik jaukas īpašības!
Kaitinoši: Viņas bieži šķiet darbojamies kā palēninātā filmā, tāpēc Zivīm reizēm burtiskā nozīmē vajadzīgs trīs reizes vairāk laika, lai kaut ko paveiktu, nekā citu zīmju pārstāvjiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.