
Šķiedrvielas un olbaltumvielas. 0
Foto: LETA
Vairāk censties lietot pākšaugus: zirņus, pupiņas, lēcas. Starp citu, šie produkti tagad pat ļoti nākuši modē.
Reklāma
Reklāma
Neiroloģe Sandra Vestermane atklāj sev svarīgos rituālus ikdienai un veselībai
Uztura speciāliste iesaka praktiskus padomus, kā svētkos nepārēsties
Aptauja: vairāk nekā trešdaļa iedzīvotāju Ziemassvētkos tuviniekiem gribētu uzdāvināt veselību
Ēd, dzer, elpo! Kas palīdz imunitātei
Ko labu veselībai dod medus?
Vai tiešām krila eļļa tik laba, kā to slavē?
Topinambūrs kafijas vietā?
Dienišķā zivju eļļa: kam tā palīdz un cik daudz lietot?