
Nerafinētu un rupju! 0
Foto-Aija Geida
Labāk izvēlēties maizi, kur ir pilngraudu produkti, nevis klijas, un no rupjāka maluma miltiem. Savukārt, ja pērk makaronus, jāizraugās pilngraudu, turklāt tos nevajag pārvārīt – labāk, lai tie ir pacieti, tad ogļhidrāti lēnāk uzsūksies, līdz ar to organisms paspēs tos apstrādāt. Tāpat noderīgāk izvēlēties nevis baltos slīpētos rīsus, bet brūnos, sarkanos vai melnos.
Reklāma
Reklāma
Neiroloģe Sandra Vestermane atklāj sev svarīgos rituālus ikdienai un veselībai
Uztura speciāliste iesaka praktiskus padomus, kā svētkos nepārēsties
Aptauja: vairāk nekā trešdaļa iedzīvotāju Ziemassvētkos tuviniekiem gribētu uzdāvināt veselību
Ēd, dzer, elpo! Kas palīdz imunitātei
Ko labu veselībai dod medus?
Vai tiešām krila eļļa tik laba, kā to slavē?
Topinambūrs kafijas vietā?
Dienišķā zivju eļļa: kam tā palīdz un cik daudz lietot?