
Nesālīt! 0
Foto – Shutterstock
Censties pēc iespējas mazāk lietot sāli. Pārskatīt savus paradumus un automātiski nesālīt gatavu ēdienu, to pat nepagaršojot. Atteikšanās no pārmērīgas sālīšanas ļaus izbaudīt citādas garšas un to nianses.
Reklāma
Reklāma
Neiroloģe Sandra Vestermane atklāj sev svarīgos rituālus ikdienai un veselībai
Uztura speciāliste iesaka praktiskus padomus, kā svētkos nepārēsties
Aptauja: vairāk nekā trešdaļa iedzīvotāju Ziemassvētkos tuviniekiem gribētu uzdāvināt veselību
Ēd, dzer, elpo! Kas palīdz imunitātei
Ko labu veselībai dod medus?
Vai tiešām krila eļļa tik laba, kā to slavē?
Topinambūrs kafijas vietā?
Dienišķā zivju eļļa: kam tā palīdz un cik daudz lietot?