Foto: pexels.com

“Dabīgais” cukurs ir veselīgāks par parasto cukuru 5

Pierādīts, ka “dabīgajam” cukuram ir tāds pats kaloriju daudzums kā parastajam cukuram un gandrīz identiska ietekme.

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Lasīt citas ziņas

Uztura speciāliste Alisa Pačeko norāda, ka organisms visus šos pārtikas produktus sagremo un uzskata par cukuru.

Pārmērīgs cukura patēriņš jebkādā veidā ir kaitīgs un var palielināt svara pieauguma risku, izraisīt diabētu, sirds un asinsvadu slimības, vēzi, vielmaiņas traucējumus, depresiju un kognitīvos traucējumus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tā vietā, lai uztrauktos par to, kāda veida cukuru izvēlaties, iesaka izvēlēties to, kas jums patīk, taču lietot to mērenā daudzumā.

Dienā sievietēm iesaka lietot ne vairāk kā sešas tējkarotes cukura, bet vīriešiem – deviņas tējkarotes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.