
Forele 0
Forele ir liesāka nekā lasis, bet tikpat bagāta ar vērtīgām uzturvielām. Tā ir viegli sagremojama un labi piemērota tiem, kas vēlas sabalansētu maltīti ar mērenu tauku un olbaltumvielu daudzumu. Forelē esošās uzturvielas palīdz uzturēt enerģijas līmeni un veicina ādas veselību. Foreli vislabāk gatavot tvaicētu, ceptu folijā vai uz pannas ar citronu un garšaugiem. Tā ir lieliska izvēle vieglām, bet barojošām maltītēm.
Lasis
Lasis ir viena no vispopulārākajām zivīm veselīga uztura piekritēju vidū, jo tas ir ļoti bagāts ar omega-3 taukskābēm, olbaltumvielām un svarīgiem mikroelementiem. Tas palīdz uzturēt ādas un matu veselību, kā arī nodrošina ilgstošu sāta sajūtu. Lai gan tas ir treknāks par dažām citām zivīm, lasis sniedz organismam daudz labvēlīgu uzturvielu. Lasis ir ļoti daudzpusīgs – to var cept, grilēt, tvaicēt vai pat ēst viegli sālītu. Labi sader ar zaļajiem lapu salātiem un dārzeņiem.