Foto – Aija Geida

Uzkodu tornīši mūsu karoga krāsās 0

Sastāvdaļas
• 3 mocarellas iepakojumi (3 x 125 g)
• 2 garenās galda bietes
• ½ citrona
• 2 ķiploka daiviņas
• 2 ēdamkarotes eļļas
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Lasīt citas ziņas

Ķiplokus smalki sakapā. Bietes nomizo, sagriež plānās šķēlītēs, ieberž tajās ķiplokus, pa vienai liek uz pannas, pārslaka ar augu eļļu, apkaisa ar sāli un maltiem melnajiem pipariem. Cep iepriekš līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī 20–25 minūtes (atkarībā no biezuma un šķirnes cepšanas laiks var atšķirties). Atdzesē un pārslaka ar citrona sulu. Mocarellas sieru sagriež šķēlītēs. Katru apkaisa ar nedaudz sāls, jo šim sieram ir izteikti salda garša. Kārto tornīšus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.