Foto – Aija Geida

Uzkoda pie alus 0

Sastāvdaļas: 12 tortillas, 250 – 300 g Krievijas siera,
 3 ēdamkarotes tomātu pastas,
 6 ēdamkarotes skābā krējuma,
 2 lielas ķiploka daiviņas,
 ¼ tējkarotes maltu melno piparu,
 1 tējkarote cukura,
 ½ tējkarotes sāls,
 zaļumi.


Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Auns – velotrenažieris, Lauva – balets. Kuras fiziskās aktivitātes tev sagādās prieku pēc zodiaka zīmes? 1
VIDEO. Alojā pazuduši medību suņi tiek atrasti kopā ar… lāci: “Nodomājām, ka nevar būt lācis, gan jau lielāks kuilis” 4
Valsts prezidents izdod pavēli atvaļināt NBS komandieri Kalniņu 35
Lasīt citas ziņas

Vispirms uz +200 °C uzliek sildīties cepeškrāsni, tad pagatavo mērcīti, sajaucot skābo krējumu ar tomātu pastu un pievienojot maltus melnos piparus, sāli, cukuru un sakapātus ķiplokus. Rūpīgi izmaisa, līdz cukurs izkusis. Uz rupjas rīves sasmalcina Krievijas sieru. Ņem tortillas plāksni, apsmērē ar mērci, pārkaisa ar sieru un zaļumiem un uzliek otru tortillu, kas pirms tam nedaudz apsmērēta ar mērcīti. Mazliet piespiež un sagriež 6 daļās. Saliek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru, un cep uzkarsētajā cepeškrāsnī 7 – 8 minūtes. Uzkodas gatava. Garda gan silta, gan auksta.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.