Foto: Matīss Markovskis

Uzkoda ar rupjmaizi, kaņepēm un egļu dzinumiem. Piknika spēka stāsts! 0

Sastāvdaļas
• 8 šķēles rupjmaizes
• dozīte kaņepju sviesta
• 200 g kazas siera vai svaigsiera
• sauja jauno egļu dzinumu

Reklāma
Reklāma
Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
CNN: “Nožēlojamā” Eiropa beidzot mostas: Tramps “iegriež” Zelenskim, Vācija atceļ parādu “bremzes”, Francija apsver kodolaizsardzību
TESTS. Iespējams, pasaulē vienkāršākais tests, kurā 90% izgāžas kā vecas sētas
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Maizes rikas dāsni apziež ar kaņepju sviestu, uzliek svaigsiera pikas un jaunos egļu dzinumus. Tie ir maigi un skābeni. Līdzīgu garšu dos zaķskābenes, labi derēs arī tikko izspraukušās gārsas lapiņas. Visi cienājas!

Pavāra piebilde.
Dodoties ceļā, sviestu ieliek kārbiņā ar vāku, jo siltā laikā tas var izkust un satecēt mugursomā. Uz rupjmaizes ar kaņepju pavalgu labi garšo arī jebkuras savvaļas ogas – mellenes, korintes, meža zemenes, avenes. Tās citu pie citas sarindo uz maizītes, lai veido ogu kārtiņu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.