Foto: SHUTTERSTOCK

Uzbur Itālijas garšu savā virtuvē! Pildīti pipari itāliešu gaumē 0

Autore: Aiva Kaive, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

• 5 nelielas paprikas

• 1 kārbiņa melno olīvu (bez kauliņiem)

• 10 ķirštomātiņu

• 3–4 ķiploka daiviņas

• 100 g siera

• puse baltmaizes kukulīša

• sauja zaļumu

• 3–4 ēdamkarotes olīveļļas

• sāls, svaigi malti pipari

• apceptas saulespuķu sēkliņas

Pagatavošana

Nogurums, svara pieaugums, slikta oma? 7 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa palēninās, un kā to mainīt
Kokteilis
Bijušie ieslodzītie dalās ar šokējošiem faktiem par dzīvi cietumā. Būsi pārsteigts, uzzinot, kādam nolūkam viņi izmanto zobu pastu
Covid-19 vakcīnas saista ar jaunu satraucošu sindromu, kas izraisa bioloģiskas izmaiņas organismā
Lasīt citas ziņas

Baltmaizes šķēlēm nogriež garoziņu un mīkstumu sagriež kubiņos.

Sagatavo pildījumu – bļodā samaisa baltmaizes kubiņus, tomātu pusītes, sagrieztas olīvas, sasmalcinātu ķiploku un zaļumus. Pieliek sāli, piparus, olīveļļu un samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pusstundu atstāj ledusskapī, pēc tam pievieno rīvētu sieru.

Paprikas gareniski pārgriež uz pusēm un izņem sēklotni. To pusēs liek pildījumu, uzslaka olīveļļu un kārto ugunsizturīgā traukā. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 30 minūtes.

Pārkaisa ar saulespuķu sēkliņām.

Garšos gan karstas, gan kā aukstā uzkoda.

Var pievienot mazliet kaperu. Būs asāk!

Piparus pilda arī vertikāli, tiem nogriežot micītes. Cepot micīti uzliek uz pildījuma.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.