Foto – allforlady.info

Gardums Valentīna dienai – uz mēles kūstošas, saldas bezē sirdis 1

Sastāvdaļas
tējkarote laima sulas
jāņogu želeja
avenes vai zemenes
100 g saldā krējuma
nesālītas pistācijas
pūdercukurs
olbaltums

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sakuļ olu baltumus, pakāpeniski pievieno cukuru un kuļ aptuveni trīs minūtes. Pēc tam pievieno smalcinātas pistācijas un samaisa.
Konditorejas uzgali pilda ar olbaltumu maisījumu un uz cepampapīra izveido sirds formiņas cepumus. Cep 110 grādos aptuveni stundu.
Bezē vajadzētu izdoties cietiem. Sirsniņas liek trauciņos un rotā ar ogām.
Želeju uzsilda mikroviļņu krāsnī 20 sekundes – kopā ar laima sulu. Pārlej ogām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.