Uz iesmiem cepti šampinjoni 0
Sastāvdaļas – 300 g šampinjonu, 2 dažādu krāsu paprikas, 400 g ķiršu tomātu, liels sīpols.
Sastāvdaļas marinādei – 200 g krējuma (20%), pāris šķipsnas malto melno piparu, tējkarote kaltēta rozmarīna un bazilika, 2 ķiploka daiviņas, sāls.
Pagatavošana.
Visus dārzeņus nomazgā un nosusina. Sīpolu notīra un sagriež lielos riņķos. Papriku sadala četrās daļās.
Gatavo marinādi – ķiploku saspiež un pievieno krējumam un garšvielām, visu samaisa. Šajā marinādē liek sagatavotos dārzeņus un atstāj uz 2 – 3 stundām.
Dārzeņus pamīšus kārto uz iesmiem un cep uz oglēm, līdz apbrūninās miziņa. Gatavos iesmiņus var pārkaisīt ar zaļumiem.
Labu apetīti!