Foto – Ilze Pētersone

Uz iesma cepta stirnāža gaļa rabarberu marinādē 0

Pagatavošana: gaļu apstrādā. Piestā saberž piparus, kadiķogas un ķimenes, pievieno sasmalcinātus zaļumus, sāli un ķiploku, visu saberž. Masai pievieno olīveļļu un ļauj 5 minūtes ievilkties. Gabaliņos sagrieztu gaļu apviļā garšaugu maisījumā, pievieno smalki sagrieztus rabarberus, pārlej ar vīnu un etiķi. Visu samaisa un atstāj istabas temperatūrā 30 līdz 60 minūtes ievilkties.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
RAKSTA REDAKTORS
“Bija jau par vēlu…” Grupas “Oranžās Brīvdienas” pāragri mirušā solista Speisa sieva Ilze pastāsta, kas īsti notika liktenīgajā naktī
Lasīt citas ziņas

Gatavošanas laiks uz karsta grila – 5 līdz 7 minūtes. Pēc noņemšanas no grila pārsedz ar foliju un atstāj gaļu atpūsties 3 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.