Upeņu vaniļas krēms. Žurnālista Andra Tiļļas recepte 0
Ogu laikā piemērots upeņu vaniļas krēms.
Reklāma
Reklāma
Pēteris Apinis: Aicinājums deputātiem: lūdzu neatņemiet tautai un aptiekāriem “Hosama aptieku nodokli”!
VIDEO. “Apkārt valda pilnīgs klusums, nolēmu doties atpakaļ uz auto,” Edgars piedzīvojis negaidītu tikšanos, dodoties prom no medībām
18
Kokteilis
Algas maksājumi darbiniekiem, dizaineru drēbes, dārgas rotaslietas… Jāņa Timmas draugs atklāj, kā basketbolists finansiāli atbalstījis Annu Sedokovu
51
Saputo saldo krējumu vai maztauku jogurtu, sablenderē upenes, pievieno nedaudz cukura.
Sajauc ar uzbriedinātu, atdzesētu želatīnu. Krējumam pievieno vaniļas cukuru, uzbriedinātu želatīnu. Masas ielej formiņā, liek ledusskapī sacietēt.
Pasniedz ar svaigām upenēm, dekorē ar piparmētru vai baziliku.
Piedāvā Andris Tiļļa, žurnāls “Mājas Viesis”