Foto – Anda Krauze

Upeņu krēmkūka – burvīgs deserts 0

Sastāvdaļas – olu dzeltenumi, baltā šokolāde, krēmsiers, upeņu sula, cukurs, želatīns.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Sakuļ 4 olas dzeltenumus, pievieno 100 g izkausētas baltās šokolādes, 200 g krēmsiera un 170 ml upeņu sulas. Masai pievieno 20 g cukura – visu samaisa. Ja nepieciešams, var pievienot nedaudz želatīna. Iegūto masu liek kūkas formā un atdzesē. Dekorē ar svaigām ogām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.