Upeņu–kokosriekstu cepumiņi. Veselīgs našķis! 0
Sastāvdaļas
• 1 kg saldētu upeņu
• 120 g kokosriekstu skaidiņu
• 80 g lazdu riekstu
• 80 g medus
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Pagatavošana.
Upenes nedaudz atlaidina un sabendē kopā ar medu. Riekstus smalki samaļ. Ogu masai pievieno riekstus, kokosriekstu skaidiņas un samaisa. Ja masa iznāk šķidra, var pievienot vēl kokosriekstu skaidiņas. Masu liek uz cepampapīra 8 mm biezā kārtā un žāvē 46 grādu temperatūrā 24–26 stundas.