
Foto-Fotolia
Upene ar pieneņu sīrupu – veselīgs un sildošs dzēriens 0
Sastāvdaļas
Upeņu morss (200 g)
Pieneņu sīrups (20 g)
Saberzts ingvers (pusotra šķipsniņa)
Saberztas krustnagliņas (puse šķipsniņas).
Reklāma
Reklāma
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Tramps iet uz visu banku – no Ukrainas prasa neiespējamo: atklātas skandalozā līguma detaļas
Pagatavošana
Morsu un sīrupu lej katliņā, pievieno ingveru un krustnagliņas. Silda uz plītiņas līdz pirmajiem garaiņiem (65–70 °C).
Ikvienam gardēdim ir iespēja iepazīties ar receptēm, kā upeņu morsu apvienot ar citām Latvijas garšām interneta vietnē: http://www.gardumuti.lv.