Publicitātes foto

Tvaicēta vistas krūtiņa ar sparģeļiem, pavasara spinātiem un kaņepju eļļu. Šefpavāra Ērika Dreibanta recepte 0

Autors: veikala-kafejnīcas “Sirmais & Dreibants” šefpavārs Ēriks Dreibants

Reklāma
Reklāma

Recepte 4 personām.
Pagatavošana:

Nosaukti trīs cilvēka dzīvībai visbīstamākie pārtikas produkti 11
Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Lasīt citas ziņas

Sagatavo svaigās vistas krūtiņas – atcīpslo un nogriež liekos taukus. Liek tvaicēties aptuveni 20 minūtes, tad sagriež šķēlītēs. Sparģeļus tvaicē aptuveni 3 minūtes un pārgriež tos uz pusēm. Kaņepju sēklas apcep uz pannas, kad tās atdzisušas, saberž piestā un sajauc ar eļļu un citrona sulu. Sagrieztus lauku zaļumus, sparģeļus un svaigus spinātus kārto uz šķīvja un pārlej ar kaņepju mērci. Ja nepieciešams, apkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.