Foto: Aija Geida

Turnepša, burkānu un kolrābja salāti 0

Sastāvdaļas
• ⅓ kolrābja
• vidējs turnepsis
• vidējs burkāns
• skābs ābols
• neliels sīpols
• 150 g skābā krējuma (15%)
• 3 ēdamkarotes sakapātu zaļumu (dilles, pētersīļi)
• pustējkarote cukura
• ⅓–½ tējkarotes sāls
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu

Reklāma
Reklāma
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
Ukraiņiem izdevies sagūstīt “vagnerieti”, kurš piedalījās slavenajā gājienā uz Maskavu. Okupants izstāsta notikušā aizkulises
Lasīt citas ziņas

Uz smalkās skaidiņu rīves sarīvē saknes. Sīpolu un zaļumus sīki sakapā, ābolu sagriež skaidiņās. Krējumam pieliek sāli, cukuru un maltus melnos piparus un sajauc. Pārlej sarīvētajiem dārzeņiem krējuma mērci, pievieno zaļumus un sīpolu, samaisa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.