Foto-Aija Geida

Turku zirņu sautējums ar spinātiem 8

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kādus vitamīnus nevajadzētu lietot kopā? Kombinācijas, kas kavē uzsūkšanos un var ietekmēt veselību
Veselam
5 vienkārši veidi, kā ātri pazemināt asinsspiedienu ar uztura palīdzību
Mīlasstāsts beidzies? Tramps palēnām padara Masku par pasaules ienaidnieku – priekšrocības nu kļūst par traucēkli 40
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 240 izvārītu vai konservētu turku zirņu
• 2 ķiploka daiviņas
• 600 g spinātu lapu
• 3 ēdamkarotes olīveļļas
• 3 ēdamkarotes saldā krējuma
• ½ tējkarotes ķimeņu
• 1 tējkarote paprikas pulvera
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• 1 tējkarote sāls

Pagatavošana.
Ķiplokus smalki sakapā. Spinātu lapiņas nomazgā, nosusina un sagriež smalkāk. Pannā uzkarsētā eļļā 30 sekundēs apcep ķimenes, maltus melnos piparus un paprikas pulveri. Pievieno turku zirņus, ķiplokus un nedaudz apcep. Pieliek spinātu lapiņas un saldo krējumu, samaisa un pasutina 3–4 minūtes. Pasniedz ar sutinātiem dārzeņiem un salātiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.