Foto – Aija Geida

Tumīgs šokolādes dzēriens – bauda vēsā vakarā 0

Sastāvdaļas
• 350 ml piena
• 75 g rūgtās šokolādes
• 1,5 tējkarotes kukurūzas cietes
• 2–3 ēdamkarotes cukura
• Šķipsniņa kanēļa

Reklāma
Reklāma
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
ASV vēršas pret Eiropu: Tramps draud pārraut alianšu saišu pēdējo pavedienu
Lasīt citas ziņas

Katliņā 200 ml piena pieber šokolādes gabaliņus, cukuru un uz lēnas uguns, nepārtraukti maisot, karsē, līdz šokolāde izkususi. Pieber kanēli un samaisa. Atlikušajā aukstajā pienā izšķīdina kukurūzas cieti un lēnām pievieno karstajam pienam, uzkarsē, bet nevāra. Pasniedz pārkaisītu ar šokolādes skaidiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.