3. Olas 0
Olās ir īsta uzturvielu bagātība, jo tās satur augstas kvalitātes olbaltumvielas un visas deviņas neaizvietojamās aminoskābes. Olbaltumvielu uzņemšana paaugstina pārtikas termisko efektu.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Pēc Timmas nāves Anna Sedokova ievietota slimnīcā; atklāta jaunākā informāciju par viņas veselības stāvokli
VIDEO. “Es šovakar nāku ar nelielu dāvaniņu!” Evika Siliņa ar saviem izteikumiem nebeidz pārsteigt cilvēkus
TV24
“Sen vairs nemaksājam ārstiem tik, cik valsts maksā – viņu algas ir daudz lielākas,” atklāj Slimnīcu biedrības vadītājs Kalējs
70
Tāpat kā citi olbaltumvielām bagāti pārtikas produkti, arī olas palielina ēdiena termisko efektu – enerģiju, ko organisms izmanto uzturvielu sagremošanai un vielmaiņai, tādējādi palīdzot sadedzināt vairāk kaloriju.