2. Zivis 0
Treknas zivis, piemēram, lasis, makrele un sardīnes, ir bagātas ar omega-3 taukskābēm. Tās var palīdzēt mazināt iekaisumu un jutību pret insulīnu, palīdzot vielmaiņai.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Pēc Timmas nāves Anna Sedokova ievietota slimnīcā; atklāta jaunākā informāciju par viņas veselības stāvokli
VIDEO. “Es šovakar nāku ar nelielu dāvaniņu!” Evika Siliņa ar saviem izteikumiem nebeidz pārsteigt cilvēkus
TV24
“Sen vairs nemaksājam ārstiem tik, cik valsts maksā – viņu algas ir daudz lielākas,” atklāj Slimnīcu biedrības vadītājs Kalējs
70
Zivis ir ne tikai labas sirdij, pateicoties omega-3 taukskābēm, bet arī nodrošina organismu ar D vitamīnu, kas ir svarīgs kaulu veselībai. Zivis ieteicams grilēt, lai iegūtu garšīgas un veselīgas pusdienas vai vakariņas.