Ēdieni restorānā “Upe”, Liepāja, Lielā iela 11.   09/02/2016 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Ēdieni restorānā “Upe”, Liepāja, Lielā iela 11. 09/02/2016 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Valda Semjonova foto

Trīskāršais šokolādes muss ar makarūniem 0

KĀ GATAVOT

Saldajam krējumam pievieno vaniļu, cukuru un saputo stingrās putās. Ūdens peldē izkausē piena šokolādi un sajauc ar putukrējumu. Pēc tam to pašu dara ar balto un tumšo šokolādi. Stikla glāzē apakšējā kārtā liek piena šokolādes un putukrējumu masu, vidējā – baltās šokolādes un putukrējuma, augšējā – tumšās šokolādes un putukrējuma masu. Pasniedz kopā ar makarūnu cepumiem. Izsijātiem miltiem un pūdercukuram pievieno olu baltumus, maisa, līdz izveidojas viendabīga masa. Pievieno dabīgo krāsvielu. Ar konditorejas maisiņu uz speciālā makarūnu paliktnīša vai pergamenta izspiež aplīšus. Cep 15 min 150 grādu temperatūrā. Pildījumam saputo saldo krējumu, pievienojot izkausētu šokolādi. Ievieto ledusskapī, lai sacietē, pēc tam smērē starp cepumu pusītēm.

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Lasīt citas ziņas

Gatavoja Liepājas restorāna “Upe” pavārei RENĀTE PETROVSKA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.