Trīskāršais šokolādes muss ar makarūniem 0
KĀ GATAVOT
Saldajam krējumam pievieno vaniļu, cukuru un saputo stingrās putās. Ūdens peldē izkausē piena šokolādi un sajauc ar putukrējumu. Pēc tam to pašu dara ar balto un tumšo šokolādi. Stikla glāzē apakšējā kārtā liek piena šokolādes un putukrējumu masu, vidējā – baltās šokolādes un putukrējuma, augšējā – tumšās šokolādes un putukrējuma masu. Pasniedz kopā ar makarūnu cepumiem. Izsijātiem miltiem un pūdercukuram pievieno olu baltumus, maisa, līdz izveidojas viendabīga masa. Pievieno dabīgo krāsvielu. Ar konditorejas maisiņu uz speciālā makarūnu paliktnīša vai pergamenta izspiež aplīšus. Cep 15 min 150 grādu temperatūrā. Pildījumam saputo saldo krējumu, pievienojot izkausētu šokolādi. Ievieto ledusskapī, lai sacietē, pēc tam smērē starp cepumu pusītēm.
Gatavoja Liepājas restorāna “Upe” pavārei RENĀTE PETROVSKA