Asorti ar apelsīnu un sīpoliem 0

Nepieciešams: salātu galviņa, neliels šalotes sīpols, ābols, apelsīns, 100 g kefīra, ēdamkarote augu eļļas, dilles, sāls, sarkanie pipari pēc garšas.

Reklāma
Reklāma
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
TV24
Laiks uzzināt atbildi uz šo visiem interesējošo jautājumu! Cik vidēji pelna “Bolt Food” kurjers? 8
Lasīt citas ziņas

Salātu lapas nomazgā un dažas ieklāj salātu traukā. Pārējās lapas, kā arī sīpolu, ābolu un apelsīnu sīki sasmalcina, sajauc un aplej ar mērci, kas pagatavota no kefīra, augu eļļas, pipariem un sāls. Masu liek uz veselajām lapām un rotā ar zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.