Aromātiskie salāti 0

Nepieciešams: 300 g vārītas zaļo pupiņu pākstis, salātu galviņa, 2 gurķi, 3 tomāti, 3 cieti vārītas olas, 100 g krējuma, 100 g majonēzes, buntīte diļļu un bazilika, sāls pēc garšas.

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Lasīt citas ziņas

Zaļo pupiņu pākstis sagriež 3-4 cm lielos gabaliņos, gurķus un tomātus ripiņās vai pus ripiņās, pusi no salātu lapām sasmalcina. Sagrieztos dārzeņus un salātus sajauc un pievieno sāli.

Atlikušās lapas glīti ieklāj lēzenā salātu traukā un uz tām uzliek pagatavoto maisījumu. Rotā ar sasmalcinātām un gareniski sagrieztām olām, aplej ar krējuma un majonēzes maisījumu un apkaisa ar dillēm un baziliku.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.