Gardākais siers pie vīna – Saulgriežu siers 0

Īpašu recepti var izmēģināt tie siera sējēji, kas starp tradicionāliem labumiem Līgo galdā cels arī vīnu. Regīnas Daņiļevičas no Lauteres Madonas novadā Saulgriežu siera recepti žūrija novērtēja kā labāko sieru šo garšu mijiedarbībai.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:
• Vājpiena biezpiens – 1,5 kg
• Piens 2,5% – 3 litri
• Olas – 3 gab.
• Ķimenes – 1 tējk.
• Sviests – 2 tējk.
• Sāls – 2 ēd. k.

Pienu uzkarsē līdz veidojas putiņas, pievieno ķimenes, sakultas olas un maisot karsē līdz piens sāk gandrīz vārīties. Tad pievieno biezpienu un maisa līdz masa sāk vārīties, beigās pieberot sāli. Masu salej marlē un noslogo, kamēr tā pilnībā atdziest. Aukstu sieru liek pannā ar izkausētu sviestu un apcep zeltainu garoziņu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.