Žāvētas vistas salāti ar fusilli sinepju mērcē 4

Gardi salāti piemēroti arī svētku bufetes veida galdam. Vienkārši pagatavojami un uzglabājot “neatsulojas”.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Izejvielas 4 personām
250g “Dobeles dzirnavnieka” fusilli pastas
šķipsna sāls
450g žāvētas vistas gaļas
180g redīsu, sagriezti plānās šķēlītēs
2 āboli, nomizoti un sagriezti plānās šķēlītēs
maza buntīte ar sagrieztiem lociņiem
Mērcei
3 ēdamk. majonēzes
3 ēdamk. pilngraudu sinepju
1 tējk. medus
1 ēdamk. ūdens

Gatavošana
1. Lielā katlā uzvāri ūdeni ar pievienotu šķipsnu sāls. Ber ūdenī pastu un vāri aptuveni 7 minūtes, līdz pasta ir al dente. Nolej ūdeni un pastu atdzesē.
2. Bļodiņā pagatavo salātu mērci, sajaucot visas tās sastāvdaļas.
3. Lielā bļodā sajauc kopā pastu, žāvēto vistas gaļu, redīsus, ābolus un lociņus. Lej pāri mērci un samaisi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepšu autore: Linda Tellgrena, lindasvirtuve.lv

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.