Penne ar zaļumiem un fetu 4

Vieglāka pastas versija – ar krāsainiem tomātiem, spinātu pesto un rukolu. Līdzsvaram – nedaudz sāļais fetas siers.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Izejvielas 4 personām
350g “Dobeles dzirnavnieka” pennes pastas
šķipsna sāls
300g sarkano plūmju tomātu, sagriezti šķēlītēs
250g dzelteno plūmju tomātu, sagriezti šķēlītēs
sauja rukolas lapiņu
140g fetas siera, sadrupināta

Spinātu pesto gatavošanai
60g spinātu lapiņu
50g ciedru (pīniju) riekstu
70ml pirmā spieduma olīveļļas
1 ķiploka daiviņa, nomizota
20g rīvēta cietā siera

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavošana
1. Lielā katlā uzvāri ūdeni ar pievienotu šķipsnu sāls. Ber ūdenī pastu un vāri aptuveni 7 minūtes, līdz pastai ir al dente. Nolej ūdeni.
2. Pagatavo pesto, saberot blenderī visas sastāvdaļas.
3. Karstai pastai pievieno pesto un samaisi. Pievieno tomātus, rukolu un atkal samaisi. Liec šķīvjos un pārber ar fetas sieru. Pasniedz karstu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.