Foto – Shutterstock

Trauslie kokosriekstu cepumi ar medu un kanēli 0

Nepieciešams

100 g medus, pusotra tējkarote kanēļa, 2 olu baltumi, 1 ēdamkarote citrona sulas, 120 kokosriekstu skaidiņu, pa 1 ēdamkarotei sīki sagrieztu citronu un apelsīnu sukāžu, 30 cepamās maizītes.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
Putins jau sācis plaša mēroga karu pret Eiropu, taču Rietumi baidās to atzīt
Lasīt citas ziņas

Olu baltumus saputo ar citrona sulu, tievā strūklā ietecina medu. Sukādēm pievieno koksriekstu skaidiņas, kanēli, samaisa un pievieno saputotajiem olu baltumiem. Masu liek uz iepriekš cepšanai sagatavotām maizītēm (piemēram, dievmaizītēm vai sausmaizītēm), un cep 15-20 minūtes 160oC temperatūrā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.