
Foto – Shutterstock
Trauslie cepumi. Saimnieces Marijas Aleksejevas recepte 0
2 jēli olu dzeltenumi,
2 cieti vārīti olu dzeltenumi,
60 g cukura,
120 g sviesta,
200 g miltu,
olas baltums pārsmērēšanai.
Sviestu ar cukuru saberž, pakāpeniski pievieno jēlus dzeltenumus, pēc tam pievieno cieti vārītos dzeltenumus. Iestrādā miltus.
Reklāma
Reklāma
Satricinošs pavērsiens – Krievija piekritusi ierobežotam enerģētikas un infrastruktūras pamieram
11 olbaltumvielām bagāti produkti, ko pievienot diētai, lai zaudēt svaru
“Vergu laiki atgriezušies? NVA mani pazemo un spiež atteikties no bezdarbnieka statusa!” Mirdza dalās pieredzē; NVA skaidrojas
86
Veltnē precīzas formas taisnstūri. Ar mīklas ritenīti sagriež, pārsmērē ar olas baltumu un cep.