Foto – Dainis Bušmanis

Tradicionāls garšvielu maisījums
 un tomēr – bez sāls! 0

Ar garšvielām ēdienu var dažādot un pārvērst līdz nepazīšanai, tāpēc daudzi ir ļoti piesardzīgi, it īpaši ar dažādiem maisījumiem, kam ir ne tik pazīstamas garšas. Klasiski latviskie garšaugi ir sīpols un ķiploks. Tie tad arī dominē Lauku garšvielas sastāvā. Mainīgās proporcijās garšvielu maisījumā ir pētersīļi, dilles, baziliks. Pozitīvi – tajā nav sāls! Lauku garšvielas piestāvēs gaļas un veģetārajiem ēdieniem.

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Lasīt citas ziņas

Ērts fasējums, jo dzirnaviņas pēc tam var atkal uzpildīt.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.