Foto – Dainis Bušmanis

Tradicionāls garšvielu maisījums
 un tomēr – bez sāls! 0

Ar garšvielām ēdienu var dažādot un pārvērst līdz nepazīšanai, tāpēc daudzi ir ļoti piesardzīgi, it īpaši ar dažādiem maisījumiem, kam ir ne tik pazīstamas garšas. Klasiski latviskie garšaugi ir sīpols un ķiploks. Tie tad arī dominē Lauku garšvielas sastāvā. Mainīgās proporcijās garšvielu maisījumā ir pētersīļi, dilles, baziliks. Pozitīvi – tajā nav sāls! Lauku garšvielas piestāvēs gaļas un veģetārajiem ēdieniem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Ērts fasējums, jo dzirnaviņas pēc tam var atkal uzpildīt.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.