Foto – Anda Krauze

Tornītis ar zemenēm un biezpiena sieriņu 0

Sastāvdaļas
• tostermaize
• upeņu sīrups
• biezpiena sieriņš ar vaniļas garšu
• lielogu krūmmellenes
• piparmētras lapiņas
• zemenes
• avenes

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
No tostermaizes ar metāla formiņu izspiež apaļas ripiņas un iemērc upeņu sīrupā (tā vietā var izmantot arī zemeņu, jāņogu vai ķiršu sīrupu), lai maize iegūst nokrāsu un garšu. Tad veido kārtojumu, starp maizes ripiņām, kas piesūcinātas ar sīrupu, liekot vaniļas krēmu (biezpiena sieriņš+svaigais siers rikota). To uzspiež, izmantojot konditorejas maisiņu, bet, ja tā nav, uzklāj ar karoti. Uz krēma liek ripiņās sagrieztas ogas (zemenes un lielogu krūmmellenes). Virsējo kārto rotā ar avenēm, mellenēm un zemenēm.

Maizes vietā var izmantot mazas pankūciņas un kārtot tornītī, pa vidu liekot krēmu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.