Publicitātes foto

Top ātri, garšo labi. 5 mīkstā, nenogatavinātā siera receptes 1

Ar valriekstiem un ķirbju sēklām

Ir iespējams pagatavot daudzas mīkstā, nenogatavinātā siera versijas. Vajag tikai kvalitatīvu un treknu pienu, citronskābi vai citrona sulu un dažādas piedevas, sākot no kaltētiem tomātiem, zaļumiem un rabarberiem un beidzot ar ceptām sēnēm, kūpinātu speķīti un piecgraudu pārslām.

Reklāma
Reklāma

• 8 l piena

• 20 g citronskābes (recināšanai)

Piedevām

• 50 g valriekstu

• 60 g ķirbju sēklu

• 5 g sviesta

• Sāls

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Pienu uzkarsē līdz +90 °C un pakāpeniski lej klāt siltā ūdeni izšķīdinātu citronskābi, līdz piens sarecē un atdalās sūkalas. Masu nokāš un pieber sāli, apgrauzdētus valriekstus un ķirbju sēklas. Izveido siera rituli un uzliek slogu.

Gatavojušas Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma audzēknes Krista Kokoreviča un Annija Ance Gausmane
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.