Siera zupa ar foreli un sēnēm 0

Sastāvdaļas – 250 g foreles filejas, 200 g kartupeļu, 100 g burkānu, 80 g sīpolu, 100 g šampinjonu, 150 g kausēta siera, 100 g cieta siera, tējkarote cietes, 20 g sviesta.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Lasīt citas ziņas

Dārzeņus un sēnes notīra, sagriež gabaliņos. Uzvāra ūdeni, pievieno kartupeļus. Pannā sviestā apcep sīpolus, burkānus un sēnes.

Pievieno zupai, visu vāra, līdz kartupeļi ir gatavi. Pievieno kausēto sieru un sagrieztu gabaliņos cieto sieru. Kad siers ir izkusis, pēc garšas pievieno sāli, piparus, lauru lapu, sakaltētu seleriju.

CITI ŠOBRĪD LASA

Foreli sagriež mazos gabaliņos un liek zupā, vāra 5 minūtes.

Aukstā ūdenī izšķīdina cieti un ielej zupā, samaisa.

Uzkaisa zaļumus, baziliku un vāra vēl 2 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.