Siera zupa ar balto vīnu 0

Sastāvdaļas – 2 ēdamkarotes sviesta, 2 ēdamkarotes kviešu miltu, litrs buljona no jebkuras gaļas, 120 g nesalda baltā vīna, 800 g Holandes siera, 2 olas, 3 ēdamkarotes trekna krējuma, 100 g pētersīļu, 2 ķiploka daiviņas, sāls, malti pipari un muskatrieksts pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Lasīt citas ziņas

Katliņa liek sviestu un izkausē. Pievieno miltus, kārtīgi samaisa ar sviestu. Lēnām pielej mazām porcijām siltu buljonu.

Visu rūpīgi samaisa un pievieno vīnu, sasmalcinātu ķiploku un garšvielas. Kad zupa sāk vārīties, pievieno sarīvētu sieru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad siers sāk izkust, katliņu var ņemt nost no uguns. Atsevišķā traukā samaisa olu dzeltenumus un krējumu, masu pievieno zupai.

Pētersīļus smalki sagriež un ieber katliņā.

Pasniedzot galdā, zupai šķīvī liek kubiciņos sagrieztu sieru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.