Piecas pārbaudītas rabarberkūku receptes, ko noteikti jāizmēģina rabarberu sezonā 1
Ir sācies rabarberu laiks, tāpēc laiks vilkt ārā no krājumiem gardākās rabarbermaizīšu receptes. Ieskatāmies piecās lieliskās receptēs, kas ļaus rabarberu laiku izgaršot īpaši baudpilni!
Atgādinām par piecām LA.LV portālā visvairāk lasītajām rabarbermaižu receptēm! Izvēlies savējo un laiks ķerties pie darba!
1. Krēmīga rabarbermaize ar smilšu mīklas tipa pamatni.
Šī recepte patiks tiem, kam patīk nedaudz kraukšķīga pamatne un krēmīga, garšām bagāta virsiņa.
2. Klasiska rabarbermaize.
Kas var būt labāks par klasiku? Mīkla, kam pievienots kefīrs un kurā “noslīkuši” rabarberu gabaliņi. Ātri, vienkārši un ļoti gardi.
3. Biezpiena plātsmaize ar rabarberiem.
Biezpiens un rabarberi ir pasakains salikums, kas gavilē, nonākot kontaktā ar garšas kārpiņām. Esi biezpienmīlis? Noteikti pamēģini!
4. Šefpavāra rabarberu kūka.
Šefpavār Endija Vīnerta recepte, kurā rabarberkūku apsedz bezē cepurīte. Te nāksies nedaudz papūlēties, bet rezultāts pilnīgi noteikti ir to vērts!
5. Rabarberkūka ar krēmsieru.
Rabarberu skābums lieliski sader ar skābpiena produktu skābumu. Receptē var izmantot jebkuru no veikalā nopērkamajiem krēmsieriem. Krēēēmīgi skābens gardums!