Kefīra diēta 0
Kefīrs ir dabisks produkts, ko iegūst no pilnpiena fermentācijas procesā, ko izraisa pienskābās baktērijas.
Nogatavošanās laikā kefīrā veidojas fermenti, vitamīni un antibakteriālas vielas, tādēļ tas darbojas kā antioksidants – uzlabo ārējo izskatu un pat paildzina jaunību.
Diētas būtība: katrā diētas dienā nepieciešams izdzert 1,5 litrus kefīra un apēst kādu papildinošu produktu (vienu dienā). 1. diena – 100 grami vārīta vista, 2. diena – 100 grami liellopu gaļa, 3. diena – 100 grami zivs, 4. diena – 5 vārīti kartupeļi, 6. diena – augļi un dārzeņi, 6. dienā ir atļauts tikai kefīrs, 7. diena – iziešana no diētas, kad kefīram lielos daudzumos tiek pievienots negāzēts minerālūdens.
Ilgums: ne vairāk kā nedēļa. Ieteicams atkārtot ne biežāk kā reizi sezonā.
Rezultāts: mīnus 3-4 kg.