Alus upene un ingvers 0

Pagatavošana:
Kokteili gatavo lielā hibool glāzē. Vispirms sastampā ingveru, pievieno upeņu sīrupu un smalko ledu. Pēc tam pievieno alu un visu apmaisa. Dekorē ar ingvera un apelsīna daiviņu.
Nepieciešams:

Reklāma
Reklāma
DHL lidmašīnas avārija Viļņā: traģisks negadījums vai Krievijas sabotāža? Publicēta pilotu un lidojuma kontrolieru saruna pirms traģēdijas… 168
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
Mājas
Ideālais banānu uzglabāšanas veids – tie nekļūs melni nedēļām ilgi
Lasīt citas ziņas
  • Alus
  • Upeņu sīrups
  • Ingvers
  • Smalkais ledus
  • Apelsīns
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.