Alus Mērija 0

Pagatavošana:
Kokteili gatavo lielā hibool glāzē. Salej glāzē alu un tomātu sulu, pievieno garšvielas (sāli, piparus, tobasco, vorčesteras mērci, mārrutkus), ko pēc tam nepieciešams kārtīgi apmaisīt. Pēc tam dekorē ar selerijas kātu un pipargurķīšiem.

Reklāma
Reklāma

Nepieciešams:

DHL lidmašīnas avārija Viļņā: traģisks negadījums vai Krievijas sabotāža? Publicēta pilotu un lidojuma kontrolieru saruna pirms traģēdijas… 152
Kokteilis
VIDEO. “Spļāviens latviešu dvēselēs!” Cilvēkus pamatīgi satracina “Spēlmaņu nakts” priekšnesums
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
Lasīt citas ziņas
  • Alus
  • Tomātu sula
  • Sāls
  • Pipari
  • Tobasco mērce
  • Vorčesteras mērce
  • Mārrukti
  • Citronu sula
  • Selerijas kāts
  • Pipargurķīši
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.