Foto: OlegPandaboev/Shutterstock

Tomātu zupa. Var ēst kā siltu, tā aukstu 0

• 6 vidēji sīpoli

• 4 tomāti (vai tomātu konservi savā sulā)

Reklāma
Reklāma

• 1 neliela kāpostgalva

• 2 zaļās paprikas

• 1 burkāns

• 2–3 ķiploka daiviņas

• selerijas kāti

• saišķītis pētersīļu

• dilles

Kokteilis
Jaunavām sakārtotu vidi sniegs Cēsis, Svariem jāmērķē uz Siguldu, bet Dvīņiem – uz Liepāju! Mākslīgais intelekts nosauc, kur Latvijā vajadzētu dzīvot katrai horoskopa zīmei
Somija vēlas būvēt tiltu vai tuneli pāri Baltijas jūrai uz Zviedriju, lai tai būtu alternatīvi transporta maršruti 6
Kokteilis
Īsti saulstariņi: piecas zodiaka zīmes, kuras vienmēr izstaro pozitīvismu
Lasīt citas ziņas

Visas sastāvdaļas sagriež nelielos gabaliņos, uzlej aukstu ūdeni tā, lai pārklāj dārzeņus.

Vāra uz nelielas uguns 15–20 minūtes. Svarīgi neļaut dārzeņiem pilnībā izvārīties. Ja tie ir nedaudz kraukšķīgi, tie saglabā aromātu un nezaudē garšas īpašības.

CITI ŠOBRĪD LASA

Zupu var ēst, cik grib un kad grib, – gan aukstu, gan uzsildītu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.