Foto: Aija Geida

Tomātu zupa ar papriku un gurķi 0

Sastāvdaļas
• 4 lieli tomāti
• 2 kraukšķīgi gurķi
• 2 dzeltenās paprikas
• Sarkanais sīpols
• 600 ml sablendētas tomātu masas
• 100 ml ananasu sulas
• 2 ēdamkarotes olīveļļas
• 1,5 ēdamkarotes cukura
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• 100 g sakapātu zaļumu
• Tējkarote sāls
• Ķiploku grauzdiņi

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Visus dārzeņus sagriež kubiciņos. Blanšētus tomātus bez mizas sablendē, pievieno ananasu sulu, olīveļļu, sāli, piparus un samaisa. Šķidrumu uzlej sagrieztajiem dārzeņiem un pasniedz ar krietnu devu zaļumu un ķiploku grauzdiņiem. Šī ir spāņu gaspačo vieglā variācija. Daži zupu gatavo, visas sastāvdaļas sablendējot un pievienojot maizi, bet ne katram tāda tumīga un pabieza masa iet pie sirds.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.