Foto-Fotolia

Tomātu zupa ar kukurūzu 0

Sastāvdaļas – 1 sīpols, 50 g kūpinātas gaļas, 250 ml tomātu sulas, neliela bundža konservētas kukurūzas, šķipsniņa aso sarkano piparu, ēdamkarote sakapātu pētersīļu, 125 ml saldā krējuma, Vorčesteras mērce, grauzdiņi.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Krievija pārgājusi uz nāvējošāku kara taktiku. Tas rada reālu draudu NATO 74
Kokteilis
8 latviešiem pilnīgi normāli ieradumi, kas ārzemniekiem šķiet dīvaini. Tēja un medus ārstē visas kaites! 29
Lasīt citas ziņas

Nolobītu sīpolu un gaļu sagriež mazos gabaliņos un vidējā zupas katliņā uz nelielas uguns eļļā apcep. Pievieno tomātu sulu, konservētu kukurūzu ar visu šķidrumu, sarkanos piparus, Vorčesteras mērci un visu vāra apmēram 5 minūtes.

Pirms pasniegšanas galdā zupai pievieno sakapātus pētersīļus, saldo krējumu, var pārslacīt ar dažām citrona pilēm.

Zupai uzkaisa grauzdiņus.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.