Foto-Shutterstock

Tomātu un rīsu zupiņa mazuļu vēderiem 0

Šī zupa garšos ne tikai mazuļiem, bet arī viņu vecākiem.

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – tītara fileja, 2 tomāti, burkāns, sīpols, 2 ēdamkarotes rīsu, svaigi zaļumi, sāls.

Pagatavošana.

Tītara fileju vāra ūdenī, līdz tā ir mīksta.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sīpolu smalki sagriež, burkānu sarīvē uz smalkas rīves. Ūdenī novāra mīkstus.

Rīsus uzvāra. Gatavo gaļu sagriež mazos gabaliņos vai samaļ gaļas maļamajā mašīnā.

Tomātiem uzlej verdošu ūdeni, lai miziņa viegli noietu nost. Tomātus sagriež gabaliņos un katliņā sautē zem vāka.

Tomātiem pievieno rīsus un sagriezto gaļu, visu samaisa un liek katliņā ar burkāniem. Visu uzvāra, pieber sāli.

Zupu rotā ar pētersīļiem vai citiem zaļumiem pēc garšas.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.