
Foto – Shutterstock.com
Tomātu un gurķu dzēriens – īsta vitamīnu bumba 0
Nepieciešams
200–220 g svaigu gurķu, 2 glāzes tomātu sulas, 2 olu dzeltenumi, diļļu zaļumi, malti melnie pipari, sāls.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana
Personības TESTS. Ko ieraudzīji pirmo – vīrieti vai sievieti? Atbilde ļauj paraudzīties uz sevi no malas
Skaitļi, sapņi, smaržas… 10 pazīmes, ka jūsu sargeņģelis, iespējams, mēģina ar jums sazināties
Rīgā piekauj trolejbusa šoferi, jo viņš atteicās izlaist pasažierus uz ceļa braucamās daļas
152
Gurķus nomizo un sarīvē uz smalkas rīves, pievieno tomātu sulu, mikserī sakultus olu dzeltenumus un sasmalcinātus diļļu zaļumus.
Masu rūpīgi sajauc, pievieno piparus un sāli.
Dzērienu pasniedz atdzesētu.
Vairāk par tomātiem – jaunajā tematiskajā avīzē “Pašu audzēti tomāti”