Tomātu sulas želeja ar biezpiena krēmu 0

Pagatavošana

Tomātu sulai pievieno citronu sulu, kečupu, garšvielas un sāli.

Reklāma
Reklāma
Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
“Abu Meri vēl nav atkāpies?” Sabiedrība prasa atbildes par bīstamo infekciju un vērtē, kuram jāuzņemas atbildība
Lasīt citas ziņas

4 ēdamkarotes tomātu sulas uzsilda un izšķīdina tajā uzbriedinātu želatīnu, pievieno pārējai sulai un izmaisa.

Salej veidnītēs un noliek vēsā vietā uz 2—3 stundām sarecēšanai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Izberztam biezpienam pievieno mārrutkus, ābolu, sasmalcinātus zaļumus, sāli un puto, līdz izveidojas krēm veida masa.

No veidnītēm izņemto želeju liek uz šķīvīšiem.

Ar konditorejas caurulīti uzspiež sagatavoto biezpiena krēmu un rotā ar cieti vārītu olu un diļļu zariņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.