Foto – Bonappetit.lv

Tomātu suflē 0

Pagatavošana

No svaigiem tomātiem pagatavo biezeni pastas veidā. Priekš tam tomātus pārlej ar vārošu ūdeni un patur 2-3 minūtes ūdenī. Ūdeni nolej un tomātus atdzesē mazliet, lai tos var paņemt rokā. Noņem mizu un sablenderē.
Tomātu biezenim pieliek rīvētu sieru, sviestu, skābu krējumu, jēlus olu dzeltenumus un saputotus olu baltumus, muskatriekstu.
Novāra kartupeļus, nokāš. Kartupeļus var sastampāt un pielikt sviestu. Vai nu sagriezt šķēlītēs, sakārtot traukā un tad uzlikt piciņas sviesta. Cepamtrauku ieziež ar sviestu. Trauka dibenā ieliek tomātu biezeņa kārtu. Tad liek kartupeļu kārtu, virsū atkal tomātu biezeni.
Cep cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes.

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Lasīt citas ziņas

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.